GiveAway!


Endelig en GiveAway på bloggen min! Jeg gir bort syboken: "Syglede for mor og barn"! Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er en (eller flere) av de følgende tingene:

♥ skrive en kommentar på dette innlegget (1 lodd)
♥ dele på instagram (5 lodd)
♥ dele på Facebook (5 lodd)
♥ være eller legge deg til som følger på bloggen min (5 lodd)
♥ skrive et innlegg om giveaway'n på bloggen din (5 lodd)

Husk å skrive mailadressen din (og hvor mange lodd du har), så jeg får sendt deg boken dersom DU vinner! :0) Vinneren trekkes 10 juni 2013. Lykke til!  ♥Baksidetekst:
I denne boka får du mer en 40 oppskrifter på voksenklær og barnetøy! Lag blant annet søte kjoler med hette, ballerinaskjørt til vesla, bamsedress til lillemann, matchende antrekk til mor og barn, varmende luer og votter, og morsomme barnekostymer. Flere av plaggene er lagt opp som grunnoppskrifter som kan varieres ut fra beskrivelsene som er gitt i boka.

Forfatterens syskolen gir en ekstra hjelp til alle som ikke har sydd tidligere, og viser blant annet hvordan du syr på detaljer på klærne. Du lærer også hvordan du enkelt lager mønster som passer din egen og barnets fassong, og alle oppskriftene kommer med illustrerende trinn for trinn bilder og enkle forklaringer.

Bli inspirert til å sy de friske designene og velg materiale og farger etter egen smak!

Alle oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad.


Her finner du noen smakebiter fra boken: