Syboken min

Nå er boken min ute i butikkene! (du kan kjøpe den her). Det er helt uvirkelig! Det begynte med at jeg sydde litt klær og kostymer til datteren min, og deretter lagde jeg martchende kjoler til oss begge. Og vips - ble det en bok! Kjempegøy! ♥ Det var veldig morsomt å arbeide med boken! Aller mest morsomt hadde vi det under en av fotoshootene - da det begynte å regne, og vi måtte løpe inn og ut mellom knipsene!! hihi! Modellene og fotografen var kjempeflinke!

 
Baksidetekst:
I denne boka får du mer en 40 oppskrifter på voksenklær og barnetøy! Lag blant annet søte kjoler med hette, ballerinaskjørt til vesla, bamsedress til lillemann, matchende antrekk til mor og barn, varmende luer og votter, og morsomme barnekostymer. Flere av plaggene er lagt opp som grunnoppskrifter som kan varieres ut fra beskrivelsene som er gitt i boka.

Forfatterens syskolen gir en ekstra hjelp til alle som ikke har sydd tidligere, og viser blant annet hvordan du syr på detaljer på klærne. Du lærer også hvordan du enkelt lager mønster som passer din egen og barnets fassong, og alle oppskriftene kommer med illustrerende trinn for trinn bilder og enkle forklaringer.

Bli inspirert til å sy de friske designene og velg materiale og farger etter egen smak!

Alle oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad.Her finner du noen smakebiter fra boken: