...enda mer DIY påskepynt!

Her kommer enda litt mer inspirasjon til hvordan du kan lage din helt personlige påskepynt. Disse eggene er veeeeldig enkle å lage! Jeg synes de ble ganske lekre!




Du trenger hvite husholdningsegg og en egg-pumpe til å rense eggene med. Har du ikke en pumpe kan du isteden bruke en sikkerhetsnål og blåse ut innholdet i eggene, men det er absolutt verdt å bruke 20-30 kroner på å kjøpe pumpen for det er mye enklere. Du trenger i tillegg blad-gull og lim til å feste dette (kjøpes på hobbybutikk, Euro-Pris el). Det finnes i både i gull og sølvfarge.




Rens eggene og kok dem noen minutter etterpå (så er du sikker på at det ikke sitter noe egg-rester igjen (er litt kjedelig om det beynner å lukte råttent egg etter noen dager...! :0)..). Legg eggene til tørk. Tegn vilkårlig med gull-blad-limet på eggene. Legg eggene til tørk. Trykk ett ark med bladgull på egget. Der hvor limet sitter vil "gullet" feste seg. Gjenta til alt limet er dekket med farge. Da var du ferdig! Legg gjerne eggene til pynt i en liten bolle, heng de opp i et "tre" med litt sytråd eller dekorer på en annen måte!